YHTEISTYÖSSÄ

Fiskars Village

Fiskars Village on osa kansainvälistä Fiskars konsernia, jonka toiminta rakentuu kuluttajalähtöisesti, vahvojen erikoisbrändien avulla kasvaen.

Fiskars Village

Fiskarsin Panimo

Fiskarsin Panimo keskittyy panemaan ja kehittelemään hyviä, tasapainoisia ja juotavia oluita oikeista luonnon raaka-aineista. Olut ja ruoka näyttelevät suurta osaa panimon toiminnassa ja uusia oluita testatessa käydään läpi aina myös niille sopivat ruokavaihtoehdot. Suomessa on syöty ja ruokien kanssa juotu olutta jo tuhat vuotta, se on meillä perimässä. Tätä tuomme myös Fiskarsin Panimolla esiin: Olut sopii hienompaankin ruokapöytään ja vaikka leirinuotiolle.

Fiskarsin Panimo

Fiskars Wärdshus

Wärssy tarjoaa grillin antimia niin liha kuin vege-vaihtoehtoina lähituotetuista raakaineista. Syötävät harmoniassa juotavien kanssa luonnollisesti! Suosittelemme lämpimästi!

Fiskars Wärdshus

Ägräs Distillery

Käsityöläistislaamo Ägräs Distillery Fiskarsista löytyy paikan päältä tarjoilemassa palkittuja tisleitä; akvavitia ja giniä. Cocktaileista raikkaat akvavit cocktailit jäänee ambient tapahtumassa parhaiten mieleen. Villiyrteillä, ja puhtailla raaka-aineilla Ägräs Distillery on luonut premium tuotteita vailla vertaansa.

Ägräs Distillery

Kuura Cider

Kuura Cider valmistaa aitoja, suomalaisesta omenasta tehtyjä siiderituotteita. Käytämme aina 100% suomalaista omenaa, emmekä lisää vettä, tiivisteitä, tai aromiaineita. Tuotevalikoimaamme kuuluu siidereitä laidasta laitaan: Kuivaa aitoa villihiivoilla käynyttä siideriä, kuplivaa siideriä, samppanjamenetelmällä tehtyä kuohusiideriä, sekä pohjoista luontoa erinomaisesti ilmentävää, pakkasen puraisemaa Jääsiideriä, Ice Cideria.

Kuura Cider

Fallen Audio

Lohjalainen Fallen Audio toteuttaa tapahtumaan äänentoiston. Reilun 20-vuoden kokemuksella festarilavoilta pienempiin puhetilaisuuksiin... aina ääni edellä.

Fallen Audio

Facebook